Restaurant Haute Cuisine  CHEF  ALEXANDRU  IACOB 
Executive Chef Alexandru Iacob, Chef-ul restaurantului Domeniul Manasia este cel de-al doilea român admis la Basque Culinary Center din San Sebastian, instituție de talie mondială care a format nume de mari maeștri bucătari. A continuat cu diverse stagii în  restaurante din Austria, Germania și Spania, să învețe cele mai iscusite secrete în bucătărie de la cei mai buni chefi din lume, Paco Morales, Luis Andoni, Adrian Feran și să câştige admiraţia acestora dar şi a publicaţiilor ţărilor în care a lucrat.


Alexandru Iacob a făcut o impresie bună în Spania, motiv pentru care, publicaţia El Diario Vasco şi-a exprimat dorinţa de a-i dedica un interviu în paginile ziarului spaniol.
Creme brulee
Un clasic al bucătăriei, reinterpretat pe care îl asociem cu crutoane și felie de măr deshidratată și pudră de vișine.În restaurantele în care a gătit este cunoscut ca bucătarul-artist, pentru că plăcerea în a prezenta mâncarea într-un mod spectaculos și-a pus amprenta de fiecare dată. ,,Modul cum este aşezat preparatul într-o farfurie contează cel mai mult: un preparat ce pare banal poate fi aranjat într-un mod cu totul deosebit". Alexandru IacobAlexandru Iacob, Chef-ul restaurantului Domeniul Manasia se declară un pasionat al bucătăriei avangardiste, pentru că aceasta îi oferă șansa să se joace cu ingredientele și să le prezinte într-o formă nonconformistă, îi pune imaginația la contribuție deoarece necesită multă atenție și se bazează mult pe detalii; bucătăria avangardistă este artă pură și asta îl face să trăiască și să iubească bucătăria.

Alexandru Iacob pasionat și dedicat gastronomiei de peste 10 ani este câștigătorul celui de-al doilea sezon Top Chef România. 


,,Lumea trebuie să înţeleagă că o mâncare nu trebuie privită doar ca o necesitate. Un preparat poate crea emoţii pe care nu le-ai mai trăit. Nu ştiu niciodată cum va arăta, în farfurie, mâncarea pe care o prepar. Lucrez la aspect până în ultimul moment. Asta nu înseamnă că las gustul pe locul doi, nicidecum, gătitul pentru mine este o artă“.http://domeniulmanasia.ro/preparate/


Cotlet de miel

Este un preparat clasic cu ingrediente de calitate. Legumele proaspete și asezonate cu ierburi aromatice din grădina conacului sunt învelite într-un prapur de miel. Coapte împreună, legumele devin foarte aromate și suculente.