marți, 23 decembrie 2014

Revelion cu magie interbelică la Domeniul Manasia!

Revelion cu magie interbelică la Domeniul Manasia!

„Last minute de Revelion la Manasia", cu o reducere de 10% din tariful total pentru grupuri de minim 6 persoane!

Meniu și program de revelion plus cazare la Hotel Royal Urziceni (cameră dublă): 760 lei/persoană 

Meniu și program de revelion fără cazare: 660 lei/persoană

Meniu special pentru copii: 400 lei/copil (pentru mai mulți copii, ai aceleiași familii, prețul este de 300 lei/copil)


Meniu pregătit de Executive Chef Alexandru Iacob

Starter
Fromage chèvre rouge
Un preparat simplu și delicios plin de arome intense. Gustul de sfeclă roșie coaptă asociată cu brânza de capră este începutul perfect în călătoria ta culinară din noaptea de Revelion.

Second course
Piept de porc cu langustine, jambon crocant și cremă de țelină
Texturi diferite într-o singură farfurie. Carnea este gătită sous vide împreună cu o combinație de condimente inspirate de bucătăria asiatică. Alături de carnea fragedă și aromată vei întâlni gustul dulce al langustinelor proaspete, aroma jambonului rumenit și savoarea cremei răcoritoare de țelină.

Middle course
Scoici Saint Jacques cu piure de ananas parfumat cu cardamom
O rețetă creată de Executive Chef Alexandru Iacob care combină condimentele din Orientul Mijlociu cu o delicatesă populară, în special în gastronomia franceză. Scoicile Saint Jacques sunt prăjite în unt clarifiat pentru a-și păstra gustul specific al fructelor de mare și textura cremoasă. Piureul de ananas ușor acid și parfumul intens și unic al cardamomului completează perfect această rețetă.

Main course
Porumbel cu morcov, șalotă caramelizată și cremă de varză roșie
Un preparat clasic care te va face să te îndrăgostești de bucătăria franțuzească. Carnea fragedă de porumbel este gătită printr-o tehnică care îi conferă un parfum unic și o textură crocantă. Gustul dulceag al șalotei și aroma cremei de varză roșie transformă acest preparat într-o adevărată experiență gastronomică.

Desert
Vivienne
Un desert care aduce împreună ingrediente și tehnici de pregătire inspirate din mai multe deserturi. Cremă de unt cu ciocolată neagră, cremă de ciocolată albă, sirop de trandafiri și câteva ingrediente surpriză pe care Executive Chef Alexandru Iacob le adaugă la acest preparat.


Meniu rafinat, creat special pentru copii de Executive Chef Alexandru Iacob

Mix de salată cu aripioare de pui și ketchup de sfeclă roșie (home made)
Scoici Saint Jacques cu piure de cartofi
Piept de curcan cu spanac și sos de unt 
Ecler cu ciocolată și înghețată de vanilie (home made)


Domeniul Manasia vă promite îmbinarea perfectă între fastul unui ospăț aristocratic și voia bună a unei petreceri cu temă interbelică între prieteni.

Program de Revelion la Manasia

Ora 20.00 – Primirea oaspeților
Ora 22.30 – Recital live cu trupa Cuantune
Ora 00.00 – Artificii
Ora 01.15 -  Recital live cu trupa Cuantune
Ora 02.05 – Tombolă
Ora 02.15 - Colindători

CONTACT REZERVĂRI: 
T: 0744 37 8888
E: contact@domeniulmanasia.com 


Cum ajungeti:

  1. Soseaua Colentina – Voluntari-Afumati- Sindrilita-Sinesti-Movilita-Cosereni-Urziceni-Manasia
  2. Soseaua Pantelimon-Cozieni (stanga la indicatorul catre Manastirea Pasarea)- Sindrilita- Sinesti-Movilita- Cosereni-Urziceni-Manasia