joi, 11 decembrie 2014

Revelion 2015

Revelion cu magie interbelică la ManasiaDupă un an în care zilele au semănat, cel mai adesea, una cu cealaltă, te invităm să trăiești cea mai lungă noapte, de Revelion, cu totul diferit. La Manasia, timpul se va întoarce și te va purta către extravaganța, magia și savoarea anilor interbelici.

Ținutele, meniul și atmosfera vor fi aliații poveștii tale interbelice de la conac, pentru ca prima zi a noului an să te găsească cu sufletul deschis către bucurie și întâmplări frumoase.

Te așteptăm, așadar, la Manasia, să intri în poveste, cu meniuri speciale și elegante, cu cocktailuri specifice „anilor nebuni” și cu multe alte surprize.Domeniul Manasia vă promite îmbinarea perfectă între fastul unui ospăț aristocratic și voia bună a unei petreceri cu temă interbelică între prieteni.

Open bar cu cocktailuri specifice perioadei: Cosmopolitan, Zaza, Affinity, Americano, French Connection.

Tombolă cu invitații gratuite de 2 persoane la următorul brunch sau fine dining organizat la Domeniul Manasia.

Program artistic, muzică live, dj, artificii și multe surprize. 

PRET: 950 lei/persoană

Cazarea este inclusă în preț. 
Cameră dublă la Hotel Royal Urziceni. 


CONTACT REZERVĂRI: 
T: 0744 37 8888
E: contact@domeniulmanasia.com 


Meniu pregătit de Executive Chef Alexandru Iacob

Starter
Fromage chèvre rouge
Un preparat simplu și delicios plin de arome intense. Gustul de sfeclă roșie coaptă asociată cu brânza de capră este începutul perfect în călătoria ta culinară din noaptea de Revelion.

Second course
Piept de porc cu langustine, jambon crocant și cremă de țelină
Texturi diferite într-o singură farfurie. Carnea este gătită sous vide împreună cu o combinație de condimente inspirate de bucătăria asiatică. Alături de carnea fragedă și aromată vei întâlni gustul dulce al langustinelor proaspete, aroma jambonului rumenit și savoarea cremei răcoritoare de țelină.

Middle course
Scoici Saint Jacques cu piure de ananas parfumat cu cardamom
O rețetă creată de Executive Chef Alexandru Iacob care combină condimentele din Orientul Mijlociu cu o delicatesă populară, în special în gastronomia franceză. Scoicile Saint Jacques sunt prăjite în unt clarifiat pentru a-și păstra gustul specific al fructelor de mare și textura cremoasă. Piureul de ananas ușor acid și parfumul intens și unic al cardamomului completează perfect această rețetă.

Main course
Porumbel cu morcov, șalotă caramelizată și cremă de varză roșie
Un preparat clasic care te va face să te îndrăgostești de bucătăria franțuzească. Carnea fragedă de porumbel este gătită printr-o tehnică care îi conferă un parfum unic și o textură crocantă. Gustul dulceag al șalotei și aroma cremei de varză roșie transformă acest preparat într-o adevărată experiență gastronomică.

Desert
Vivienne
Un desert care aduce împreună ingrediente și tehnici de pregătire inspirate din mai multe deserturi. Cremă de unt cu ciocolată neagră, cremă de ciocolată albă, sirop de trandafiri și câteva ingrediente surpriză pe care Executive Chef Alexandru Iacob le adaugă la acest preparat.Cum ajungeti:

  1. Soseaua Colentina – Voluntari-Afumati- Sindrilita-Sinesti-Movilita-Cosereni-Urziceni-Manasia
  2. Soseaua Pantelimon-Cozieni (stanga la indicatorul catre Manastirea Pasarea)- Sindrilita- Sinesti-Movilita- Cosereni-Urziceni-Manasia