miercuri, 9 aprilie 2014

Lunch de Florii la Conacul Manasia




Un meniu pregătit special de Chef Alexandru Iacob pentru sărbătoarea de Florii.

O după-amiază plăcută petrecută într-o atmosferă de poveste, 
la Conacul Manasia.




Starter:

Caracatiță la grătar cu salam Chorizo, cartofi, semințe de caise și sos de coriandru

Carpaccio de creveți cu sparanghel, sfeclă roșie și spumă de lime


Middle course:

Scoici St. Jacques cu cremă de sparanghel verde și sos de ciuperci Morel


Main course:

File de biban de mare cu piure de păstârnac dulce, spanac și sos de vanilie cu șofran

Dessert:
Forest

Vin - Sauvignon blanc, Château Les Tuileries, 2012


Prețul este de 300 lei/persoană.
Rezervări la telefon: 0741.123.012, până vineri 11 aprilie, ora 14.00.


,,Florii Lunch" face parte din seria de lunch-uri tematice lansate de Domeniul Manasia.